Hirdetés

Tintin kalandjai - Teaser Trailer (Update)

|

Spielberg ígéretéhez híven a tegnapi nap folyamán kiadta az ígéretes poszterek mellé húzó tényezőnek a legelső előzetest is, ami rövidsége miatt leginkább csak ízelítő.

Hirdetés

A Hergé Tintin kalandjai nevű képregénye alapján készülő mű forgatókönyvét Steven Moffat, Edgar Wright és Joe Cornish hozta össze, a főszereplő fiatal riporter részleteit Jamie Bell (Elrabolva, King Kong, Hipervándor, A sas) adja, de felfedezhetjük a filmben még Daniel Craig, Simon Pegg, Cary Elwes, Andy Serkis és Nick Frost vonásait is. Külföldön december 23-ta tűzték ki a projektet, ami azért is érdekes, mivel e tájt kerül kiadásra Spielberg másik alkotása is, a War Horse című háborús dráma.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.