Hirdetés

Tisztázták Az ismeretlen Drakula szerepét a Universal új szörnyuniverzumában

|

A jelek szerint nem látjuk majd viszont a Luke Evans által alakított Drakulát.

Hirdetés

Már nagyon közel van a Universal ahhoz, hogy útjára indítsa új szörnyuniverzumát, mely gyakorlatilag a klasszikus horrorfilmjeit újrázza és köti majd össze. Ennek "hivatalos" nyitódarabja a friss előzetessel bíró Múmia, de sokak szerint a két évvel ezelőtt megjelent Ismeretlen Drakula is valamilyen módon nyomot hagy az univerzumon. A múmia rendezője, Alex Kurtzman vállalkozott ennek tisztázására.

Hirdetés

Az ismeretlen Drakulában Luke Evans alakítja a címszereplő vámpírt, akinek egyfajta eredettörténetét látjuk a filmben. Kurtzman nagyon hamar lezárta ezt a kérdést egy határozott nem-mel, mikor arról kérdezték, hogy Evans karakterét beleveszik-e az univerzumba. Ehelyett egy másik híres horrorsztori, a Dr. Jekyll és Mr. Hyde lesz a Múmia mellett a másik nyitódarab, amit majd reményeik szerint egybenyithatnak.

De Kurtzman beszélt arról is, hogy hogyan kell megteremteni egy új univerzumot.

Úgy vélem ahhoz, hogy univerzumot építsünk, úgy kell tenni, mintha nem univerzumot építenénk. Csak a nézőtől függ, hogy meddig juthatsz ebben el. Ehhez az kell, hogy nagyon jó, egyedi filmeket alkossunk. A karakterekbe és a filmekbe kell a nézőknek először beleszeretniük, és csak ezután lehet őket közös nevezőre hozni. De nem szabad ezzel kezdeni! A Múmiánál is ez a helyzet, előbb elégedettnek kell lenni a filmmel.

Szaván fogjuk a rendezőt 2017. június 9-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.