Hirdetés

Magyarországra jön a Titanic kiállítás

|

Szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna a tragikus sorsú Titanicról, amelyben oroszlánrészt vállalt James Cameron 11 Oscar-díjat nyert klasszikusa. Ha szeretnétek szemügyre venni a legenda örökségét, akkor jól figyeljetek, hiszen lesz rá lehetőség!

Hirdetés

A világ egyik legnépszerűbb tárlata, a világhírű Titanic kiállítás ugyanis a rajongók legnagyobb örömére Budapestre érkezik idén: a JVS Group Magyarország szervezésében ismerhetjük meg testközelből mindazt, ami a felszínre került az 1912. április 15-én, több, mint 1500 emberrel a fedélzetén jéghegynek ütközött, majd elsüllyedt óceánjáróból. 

Hirdetés

A július 20-án nyíló, 2300 négyzetméteres Titanic kiállításon a rajongók több száz eredeti műtárgyat - többek között technikai felszereléseket, bútorokat, az utasok személyes tárgyait, ruhákat, ékszereket, pénztárcákat - tekinthetnek meg a híres hajóroncsból, továbbá egy kis hazai extrával is készülnek a szervezők, hiszen lesz egy önálló magyar részleg, ahol bemutatják az 1912-ben elsüllyedt hajó magyar vonatkozásait is. 

A sajtóközlemény ígérete szerint a kiállítás megtekintésekor igazi időutazásban vehetünk majd részt, hiszen a kabinok, a gépház, az ebédlő részletes rekonstrukciójának hála teljesen átérezhetjük majd a 20. század elejének atmoszféráját, amit nagyban felerősít majd az a tény is, hogy a bejáratnál beszállókártyát kapnak majd a látogatók egy valódi Titanic utas nevével ellátva, míg a Titanic Shopban korhű ereklyéket szerezhetnek be. 

A Titanic kiállítás (melynek helyszíne: 1061 Budapest, Király utca 26., a volt VAM Design Center területe) tehát július 20-tól lesz látogatható minden nap (vasárnap és ünnepnapon is), reggel 10 és este 8 óra között. A jegyeket itt vásárolhatjátok meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.