Hirdetés

Újabb gonosztevő került leleplezésre a Titans következő évadában

|

Emellett egy mindenkit felvonultató plakát is megjelent.

Hirdetés

Szeptemberben tér vissza a DC Universe égisze alatt készülő Titans a legújabb, tizenhárom részesre tervezett évadával, ami nagy valószínűséggel számos képregényrajongó várólistáján előkelő helyen szerepel. A sorozat készítői tesznek is ezért, elvégre a felettébb kellemes meglepetést okozó első szezont követően egyre és egyre több izgalmas bejelentéssel szolgálnak a folytatás kapcsán, amihez most egy újabb színész csatlakozott az évad másik gonosztevőjeként. 

Hirdetés

Michael Mosley többek között a Sirens, a Seven Seconds és legutóbb a Netflix Ozark című sorozatából lehet ismerős, aki Doctor Light személyében egyaránt a címszereplők dolgát fogja megnehezíteni Deathstroke (Esai Morales) mellett. A fény tulajdonságainak manipulálására képes Dr. Arthur Light 1962-ben tette tiszteletét a Justice League of America oldalain, aki amellett, hogy több alkalommal összecsapott az Igazság Ligájával, még az Öngyilkos osztag sorait is erősítette. Egyelőre nem tudni, pontosan milyen szerepet fog betölteni a Titans folytatásában, de ha tippelnünk kellene, a rivaldafényt azért nem lopja majd el a jóformán a képregényekből előlépett Deathstroke karaktere elől.

Ha Doctor Light nem is, de a szereplőgárda apraja-nagyja szemügyre vehető az alábbi hivatalos plakáton, ami az új és visszatérő karakterek megjelenését illetően szintén hatalmas előrelépést mutat a tavaly látottakhoz képest. Az mindenesetre biztos, hogy az első évadban megismert Titánokon túl ezúttal a feliratok utáni jelenetben belengetett Superboy (Joshua Orpin), Aqualad (Drew Van Acker), valamint Bruce Wayne/Batman (Iain Glen) felbukkanására is érdemes számítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.