Hirdetés

Megvan Superboy megformálója a Titans 2. évadjában

|

Izgalmas karakterrel bővül a csapatfelállás.

Hirdetés

A kezdeti aggodalmakat követően a DC saját streaming platformján debütált Titans-sorozat sokak számára az utóbbi idők egyik legjobb szuperhősös tartalmának bizonyult televíziós fronton, ráadásul a nemrég indult Doom Patrol is csupa pozitív visszajelzéseket kap mind a kritikusoktól, mind a rajongóktól. Ezeket figyelembe véve nem csoda hát, hogy már zajlanak előbbi folytatásának előkészületei, most ugyanis egy fontos új karakter megformálójáról hullott le a lepel.

Hirdetés

Mint kiderült, a relatíve újonc színésznek számító Joshua Orpin lesz Conner Kent, ismertebb nevén Superboy a Titans második évadjában. A karakter érkezését az első évad fináléjának bónusz jelenete vetítette előre, aki a hivatalos leírás szerint egy "szorongó tinédzser" azzal a céllal, hogy kiderítse az igazságot múltját illetően. Miközben válaszokat keres, a Titánok személyében otthonra és befogadó családra talál, azonban ahogy egyre többet tud meg ködös múltjáról, azzal egyre nagyobb komplikációt okoz a csapat számára.

A második évad forgatása elvileg hónapokon belül kezdetét veszi, és reményeink szerint még az év második felében útjára indul a DC Universe felhozatalának részeként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.