Hirdetés

Megvan az élőszereplős Tini Titánok első színésze

|

A nemes egyszerűséggel Titans címre keresztelt sorozathoz megtalálták az első fiatal tehetséget.

Hirdetés

Még áprilisban jött a hír, miszerint a Warner Bros. Television és a DC Entertainment 2018-ban elindít egy digitális csatornát, amelyen saját gyártású, DC-tematikájú sorozatokat nézhetnek majd kedvükre a rajongók. Egyelőre két tartalmat jelentettek be az indulásra, és ezek egyike a régóta tervezgetett élőszereplős Tini Titánok széria (Titans), amit Akiva Goldsman, Geoff Johns és Greg Berlanti hoznak el nekünk. 

Hirdetés

A projekt előkészületi nagy erővel zajlanak, amit az első színészbejelentés bizonyít: A Deadline jelentése szerint ugyanis az ausztrál tehetség, Teagan Croft fogja életre kelteni a csapat egyik tagját, Ravent. A fiatal színésznőnek ez lesz az első amerikai produkciója; eddig az Otthonunk című széria néhány epizódjában, illetve a The Osiris Child című filmben láthattuk őt.

Raven a démon Trigon lánya, egy empata, erőteljes pszichikai képességekkel. El tudja nyelni mások érzelmeit vagy fájdalmát, sőt, akár gyógyítani is tudja őket. Képes továbbá telekinézisre, teleportációra és asztrális vetület kibocsátására.

A Titans a DC univerzum különböző szegleteiből összeverődött fiatal szuperhősök csapatát követi nyomon. Ebben az akciódús sorozatban Dick Grayson az árnyékokból előlépve egy olyan félelmet nem ismerő társaság vezető pozícióját tölti be, ami maga között tudhatja Starfire-t, Ravent és még sok mást.

A műsor valamikor 2018-ban debütál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.