Hirdetés

Titkos Universal-projekt = Namor?

|

A Universal és a Legendary újabb közös projektre készül

Hirdetés

Biztosat még nem tudni erről a készülőfélben lévő filmről, ám a madarak máris azt csiripelik, hogy a forgatókönyvírót is kipécézték maguknak a fejesek, aki nem más, mint Max Borenstein (mostanában azt az új Godzilla-filmet jegyezte íróként). Mindezt egy a Collider-nek adott interjúból szűrhetjük le, mely így nézett ki:

"- Van olyan projekted, aminek az írását most fejezted be és biztosra tudod, hogy meg fog valósulni? Esetleg olyan, amiről alig várod, hogy hírt kapjál?

 - Meglátjuk. Van egy titkos projekt, amin a Legendary-s fickókkal dolgozok és ami miatt nagyon izgatott vagyok. Azt hiszem elég jó esély van arra, hogy megvalósuljon. Nem mehetek bele részletekbe, de remélhetőleg hamarosan az univerzum részese lesz."

Szóval ez. Ebből mindenki szűrje le a leszűrendőt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.