Hirdetés

Több ezer órányi tartalommal érkezik a legújabb streamingszolgáltató Magyarországra

|

Többek között a Paramount+ és a Peacock kínálata is itt lesz majd látható.

Hirdetés

Nemcsak a Netflix kötheti fel szép lassan a gatyáját, hanem a pénztárcánk is, ha lépést akarunk tartani a streamingháborúval a jövőben, hiszen a már hazánkban is elérhető rengeteg platform mellé 2022-ben nem csak a Disney+ érkezik meg, hanem egy teljesen új, és nagy játékosnak ígérkező szereplő is.

A hírt az amerikai médiaóriás, a Universal stúdiót is birtokló Comcast jelentette be, akik összefogva a ViacomCBS-szel egy közös streamingplatformot hoztak létre SkyShowtime néven az európai piacra. A kínálatukban a Sky, az NBCUniversal, a Universal Pictures, a Peacock, a Paramount+, a SHOWTIME, a Paramount Pictures és a Nickelodeon több mint 10.000 órányi tartalma lesz elérthető régi filmek és sorozatok, valamint természetesen vadonatúj címek formájában.

Hirdetés

A platform 2022-ben indul útjára, Magyarország mellett Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Dániában, Finnországban, Koszovóban, Montenegróban, Hollandiában, Észak-Macedóniában, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban és Svédországban is elérhető lesz.

A bejelentésből továbbá megtudtuk, hogy a ViacomCBS és a Comcast partnersége közös vállalkozásként épül fel, egyenlő befektetéssel és közös irányítással, a szolgáltatás kínálatának további részleteit, beleértve az előfizetési árakat és az indulás pontos dátumát azonban még nem fedték fel, ezt majd a következő hónapokban leplezik le.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.