Hirdetés

Több kép is érkezett Ryan Reynolds időutazós filmjéről

|

A Marveltől kölcsönzött színészgárdával és egy fordulatos történettel rukkolhat elő a The Adam Project.

Hirdetés

Ryan Reynolds időutazós Netflix-kalandjáról egyelőre nem sokat tudni, de a szereplőgárda és a történet alapján izgalmasnak ígérkezik. A rendezői székben a többek között az Éjszaka a múzeumban-filmekért felelős Shawn Levy ül (aki a szintén borítékolhatóan Reynolds-agymenést, a Free Guyt rendezi), a forgatókönyvet pedig a Banshee-sorozat társkreátora, Johnathan Tropper jegyzi. 

Hirdetés

A The Adam Project (hivatalos magyar cím még nincs, úgyhogy íme tükörfordításban: Az Ádám Projekt) egy apját gyászoló tinédzserről szól, aki váratlanul összefut a jövőbeli énjével, és bár ez többes számban furcsán hangozhat, közösen próbálják megmenteni édesapjukat - na meg persze a világot, ami szinte minden kalandfilm elengedhetetlen részévé vált. 

Előéletét tekintve is érdekes projekttel van dolgunk, mert eredetileg T. S. Nowlin szkriptje alapján készült volna egy Our Name is Adam (A nevünk Adam) című film a Paramount Pictures felügyelete alatt Tom Cruise főszereplésével. Maradjunk annyiban, hogy történtek azóta változások a film háza táján. Az imént említett főszereplő, cím és forgatókönyvíró mellett a Paramountot is elfelejthetjük, mert tavaly július óta a streamingre, egészen pontosan a Netflix égisze alatt készül. Novemberben nyilvánosságra került a szereplők listája is, akik közül a már említett Reynolds (Deadpool-filmek) alakítja a főszerepet, de a gárdát erősíti még Jennifer Garner, Zoe Saldana, Mark Ruffalo, Catherine Keener, Alex Mallari Jr. és Walker Scobell.  

A forgatások befejezésének apropóján Reynolds kiposztolt néhány kulisszák mögötti képet és konkrét jelenetet is a filmből: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés

A sci-fi stílusjegyei már most fellelhetők, de a drámai szálnak is fontos szerepe lesz a The Adam Projectben, ami valószínűleg az apa-fia kapcsolatban mutatkozik majd meg. A szereplők közti érzelmi kapocs jelentőségére az egyik kép különösen felhívja a figyelmet, amin a két Adam (a fiatal és az idősebb) átölelik az apjukat. Összetett alkotásnak tűnik tehát Levy filmje, mert a Reynolds-féle trollkodást, ha minimálisan is, minden bizonnyal be fogja építeni, ugyanakkor az időutazás izgalmainak és a családi dráma okozta katarzisnak is helye lehet a cselekményben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.