Hirdetés

Befutott a Free Guy legújabb szinkronos előzetese

|

Itt aztán kő kövön nem marad.

Hirdetés

Frissítés: megérkezett a magyar szinkronos változat is.

Annak ellenére, hogy lassan minden idénre tervezett film bemutatóját eltolták már a jövő évre, azért még utolsó zászlóshajónak megmaradt Ryan Reynolds következő agymenése, a Free Guy, amelyhez most megérkezett a legújabb, igen őrült és akciódús előzetes.

Hirdetés

A film története egy videojátékban játszódik majd, amiben Reynolds egy öntudatra ébredő NPC-t (gép irányította karakter) alakít, aki miután rájön erre, elhatározza, hogy a saját kezébe veszi az irányítást, és megpróbálja megmenteni a világot. Ha minden jól alakul, akkor a film december 10-én érkezik a hazai mozikba, melyet Shawn Levy rendezett, főbb szerepben pedig feltűnik még Taika Waititi (Thor: Ragnarök), Joe Keery (Stranger Things) és Jodie Comer (Megszállottak viadala).

Szinkronos:

Feliratos:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.