Hirdetés

Több rajongó váltott jegyet a Hajnalhasadás II. részre, mint az előző Twilight-saga epizódra

|

Az Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész az ide év második legjobb nyitása nézőszámok tekintetében. Az utolsó Twilight-filmre 28 224 néző váltott jegyet...

Hirdetés

A rajongók 4 évet vártak arra, hogy a természetfeletti képességekkel rendelkező vámpírok és vérfarkasok történetének befejező részét megnézhessék. A Stephenie Meyer bestselleréből készült film 2008 óta egyre nagyobb rajongótábort vonzott minden korosztályból, a hihetetlenül sikeres franchise világszerte már a 2,506 milliárd dolláros bevételt is megközelítette. A édesapjával élő tini lány és az örökké fiatal vámpír szerelmi történetének nemzetközi, és hazai sikere töretlen.

Már forgatják Stephenie Meyer következő regényének filmes adaptációját:  A burok című izgalmas sci-fi várhatóan 2013 tavaszán kerül bemutatásra, a Gattaca és a Lopott idő című filmeket jegyző Andrew Niccol rendezésében, Diane Kruger, Saoirse Ronan, William Hurt, és Max Irons főszereplésével. /Pro Video/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.