Hirdetés

Több rajongó váltott jegyet a Hajnalhasadás II. részre, mint az előző Twilight-saga epizódra

|

Az Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész az ide év második legjobb nyitása nézőszámok tekintetében. Az utolsó Twilight-filmre 28 224 néző váltott jegyet...

Hirdetés

... így a film mindössze csak 600 nézővel maradt le A sötét lovag – Felemelkedés 28 845-ös nézőszámától. A Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner főszereplésével készült romantikus vámpírtörténetre, - ami az Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész (24 765 néző) nyitónapi eredményét is megelőzte - több mint 6 ezren váltottak jegyet elővételben országszerte, hogy 10 vidéki, és 6 moziban 0 óra 1 perckor az elsők között nézzék meg az Alkonyat-sorozat befejező részét.  A négy filmet (Alkonyat, Alkonyat – Újhold, Alkonyat – Napfogyatkozás, Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész) az elmúlt négy évben 925 392-en látták hazánkban, ami 1 005 268 000 Ft bevételt jelentett. A 44 moziban levetítésre kerülő látványos utolsó Alkonyat – filmet egy nappal az amerikai bemutató előtt láthatták a magyar mozinézők.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.