Hirdetés

Már több stúdió is érdeklődik James Gunn iránt

|

Nem lesz nehéz munkát találnia James Gunnak Hollywoodban a kirúgása ellenére sem.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint miután a Disney kirúgta A galaxis őrzői filmek íróját és rendezőjét, több rivális stúdió is szemet vetett James Gunnra és szívesen alkalmaznák őt a jövőben. Ugyan egyetlen vezető sem vállalta fel egyelőre a kilétét - stratégiai indokokra hivatkozva - az oldal értesülései szerint komoly nevek szerepelnek az érdeklődők listáján.

Hirdetés

Talán az egyik legérdekesebb az egészben az, hogy a Marvellal rivális DC filmeket készítő Warner Bros. is érdekelt James Gunn jövőjében, de állítólag már Oscar-díjas producerek is kiszemelték őt. A tárgyalások azonban mindaddig nem kezdődnek el, amíg Gunn és a Disney nem zárják le a kirúgási folyamatot. Egyes elemzések szerint a rendező akár 7 és 10 millió dollár közé eső kárpótlást kaphat.

Érthető a rivális stúdiók részéről, hogy kivárják a szituáció tisztázódását, hiszen még mindig ott van a levegőben, hogy Gunn ilyen vagy olyan módon visszatérhet a Marvelhez. Egyelőre úgy tűnik, hogy a stúdió nem fogja teljesen eldobni azt a forgatókönyvet, amit James Gunn írt A galaxis őrzői 3-hoz, aminek Dave Bautista is bizonyára nagyon örül.

Az Őrzők harmadik kalandja 2020-ban érkezett volna a mozikba, a forgatás pedig idén ősszel vette volna kezdetét. Nem tudjuk, hogy a Marvel tudja-e, vagy egyáltalán akarja-e tartani ezeket a dátumokat. Annyi biztos, hogy egyelőre még csak pletyka szinten sem került szóba senki, akit a stúdió James Gunn helyére szeretne ültetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.