Hirdetés

Tobin Bell visszatérhet a Fűrész franchise-ba?

|

Josh Stolberg forgatókönyvíró szerint a következő Fűrész-epizóddal kiengesztelhetik John Kramer rajongóit.

Hirdetés

Abban a legvérmesebb Fűrész fanok is egyetérthetnek, hogy a franchise nem sokkal azután siklott ki véglegesen, hogy Tobin Bell karakterét, John Kramert, alias Jigsaw-t kiírták a fősodorból. A franchise-ban közreműködő kreatív szakemberek szerették volna fenntartani az izgalmat és a minőséget Bell távozása után is, ám ezt a törekvésüket finoman szólva sem koronázta siker a nézői és kritikai visszajelzések alapján.

Hirdetés

A tavalyi Spirálból is hiányzott Tobin Bell, amit talán a színész sem bán igazán. Ugyanakkor Josh Stolberg forgatókönyvíró legújabb Twitter posztja alapján van esély rá, hogy a veterán színész visszatérhessen a hírnevét megalapozó franchise-ba. Stolberg ugyanis nem kevesebbet ígér az új Fűrész-szkript elkészülte után, minthogy John Kramer rajongói boldogok lesznek.

A pletykák szerint Tobin Bell visszatérése úgy valósulhat meg, hogy valamikor a Fűrész III eseményei előtt játszódna a történet, amit Kramer szemszögéből mutatnának be. Ugyanakkor ez még nem jelenti azt feltétlenül, hogy Tobin Bell megformálásában térne vissza az ikonikus karakter. A Fűrész III előtti időszakot lehet ugyanis elég tágan értelmezni, és akár egészen Kramer fiatalkoráig visszamenni.

Ti hogyan képzelnétek el Tobin Bell újbóli felbukkanását a Fűrész franchise-ban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.