Hirdetés

Komoly elismerést nyert Todd Phillips Jokere a Velencei Filmfesztiválon

|

Joaquin Phoenix bohóckodása máris magáénak tudhat egy igen rangos díjat.

Hirdetés

Azt már a Joker legutóbbi előzetese, illetve magában a Velencei Filmfesztiválon való részvétel is nyilvánvalóvá tette, miszerint Todd Phillips alkotása igen jó esélyekkel pályázik a legnívósabb filmes díjátadók elismeréseiért, melyekből a minap egyet már sikerrel be is húzott. 

Hirdetés

Méghozzá nem is akármilyet, ugyanis nem elég, hogy a Joker képregény-adaptációként helyet kapott a versenyszekcióban, mindennek tetejébe akkor már el is hozta a 76. Velencei Filmfesztivál fődíjának tekinthető Arany Oroszlánt, amit a korábbi években olyan mozifilmek tudhattak magukénak, mint például a Túl a barátságon, a Roma vagy A víz érintése. Egy ilyen siker után egyelőre még korai megjósolni, hogy vajon hol ér majd véget a Joker díjesője, azonban az eddigi kritikák alapján erős a gyanúnk rá, miszerint Joaquin Phoenix alakítása hosszú hónapokig a közbeszéd tárgyát fogja képezni.

Főleg annak fényében, hogy a nagyközönség majd csak október 3-tól nézheti meg, miért tartják mesterműnek a bűn bohóchercegének felemelkedését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.