Hirdetés

Tolkien Nap az Uránia filmszínházban

|

Tolkien-rajongók egyesüljenek! 2015. január 3-án a Magyar Tolkien Társaság megünnepli a Professzor urat és azt a kulturális hagyatékot, mellyel gazdagította a fantasy irodalom rajongóit.

Hirdetés

Január 3-án szombaton tehát közös ünnepléssel, filmvetítésekkel, ismeretterjesztő előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, vásárral, színpadi produkciókkal, társasjátékokkal, családi- és gyermekprogramokkal várunk minden érdeklődőt az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

A rajongóknak még egy plusz különlegességgel is kedveskednek a rendezvényszervezők: a rendezvények különleges, egyetlen egyszeri vetítés formájában megtekinthető lesz A hobbit-filmtrilógia második részének, a Smaug pusztaságának bővített változata.

Díszvendégekre is számíthat a nagyérdemű: A Gyűrűk Ura és A hobbit filmet digitális effektusait készítő új-zélandi Weta Digital magyar munkatársai, Kiss Balázs Péter, Nagy Marcell, valamint Mesterházy Miklós; illetve Szirmai Gergő, a Hollywood Hírügynökség főszerkesztője.

A rendezvény ideje alatt az Uránia Nemzeti Filmszínházba költözik a Középfölde Vásár a Magyarországon elérhető, Tolkiennel kapcsolatos termékek legjava: könyvek, filmek, játékok, ékszerek, filmes relikviák, ajándéktárgyak. A Vásár termékei előrendelhetők a tolkien.hu webshopjában!

Az érdeklődők részt vehetnek sárkányokról, tündék szexuális életéről, balrogokról és egyéb tolkieni rejtélyekről, fegyverekről és haditechnikáról.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.