Hirdetés

A koronavírus miatt eltolták a Nyúl Péter 2 bemutatóját is

|

Még várnunk kell kicsit a premierre.

Hirdetés

Miután James Bond legújabb kalandja, a Nincs idő meghalni bemutatója szépen lekerült az áprilisi terítékről és áttevődött november 25-re, lehetett arra számítani, hogy a történet nem áll meg itt és lesznek még bejelentések, amelyek összetörhetik a mozibajárók szívét. Aggodalmunk beigazolódott, ezúttal Nyúl Péterék háza tájékáról adták hírül, hogy a premiert szintén több hónappal eltolják. 

Hirdetés

A 2018-as, félig animációs, félig élőszereplős gyerekmozi folytatása eredetileg április 3-án érkezett volna a nagyvásznakra (illetve Ausztráliában már március 19-én), a Sony Pictures azonban arra a döntésre jutott, hogy augusztus 7-ig nem kerül a filmjük bemutatásra (vélhetően az amerikai premierre is ez vonatkozik). Így, hogy a koronavírus és az azzal járó pánik is egyre nagyobb méreteket ölt, valamennyire érthető a döntés a stúdió részéről: több országban, például Franciaországban és Olaszországban is bezártak a filmszínházak pusztán az elővigyázatosság és a lagymatag bevételek miatt, így pedig hiába is tartaná magát a stúdió a premierdátumhoz, a jegyeladásból befolyó pénzmennyiség egyáltalán nem lenne fényes. Ha pedig hozzávesszük mindehhez azt, hogy a Nyúl Péter teljes, 351 milliós globális bevételéből 235 milliót nemzetközi vizeken hajtott be, akkor még inkább érthető a döntésük. 

Bármennyire is kecsegtetőnek bizonyult tehát az, hogy a gyerekeket majd elvisszük a Nyúl Péter 2. - Nyúlcipőre így tavasszal, húsvét tájékán, erről le kell mondani és keresni kell majd egyéb elfoglaltságot. A James Corden hangjával megspékelt, Domhnall Gleeson és Rose Byrne főszereplésével készült gyerekbarát komédiát tehát jelen állás szerint augusztus 7-én nézhetjük majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.