Hirdetés

Tom Cruise A hét mesterlövész feldolgozásában

|

Az MGM úgy gondolta, hogy a tervezett feldolgozásai közé beilleszt egy igazi nagy klasszikust és megnyer hozzá egy húzónevet. Úgy alakult, hogy ez a klasszikus az 1960-as John Sturgess-western, A hét mesterlövész lesz, a sztár pedig Tom Cruise.

Hirdetés

A hét mesterlövész maga is egy remake volt, méghozzá Akira Kurosawa 1954-es A hét szamurájának története lett adaptálta vadnyugati környezetbe. A cím hét profi amerikai lövészre utal, akiket egy mexikói kisváros elnyomott lakói felfogadnak, hogy védjék meg őket a városkát fenyegető banditáktól. Az eredeti hét címszereplő a következő: Yul Brynner,Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn, Brad Dexter, Horst Bucholz és Eli Wallach. Kíváncsian várjuk, hogy Tom Cruise hozzá hasonló nagy neveket kap maga mellé vagy főszereplőként ki fog tűnni a többi színész közül.

Még nem tudni, hogy az MGM mennyire fog ragaszkodni az eredeti sztorihoz, így még bármilyen nagyobb változtatás elképzelhető. A stúdiónál egyébként beindult a remake-gyártás, ugyanis projektjei között több olyan különböző fázisban lévő címet is fel lehet sorolni, amelyek valamilyen korábbi művet vesznek alapul: tervben van aRoboCop, a Carrie, a Poltergeist, a WarGames, a Death Wish, a Valley Girl és a Red Dawn is.


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.