Hirdetés

Tom Cruise A hét mesterlövész feldolgozásában

|

Az MGM úgy gondolta, hogy a tervezett feldolgozásai közé beilleszt egy igazi nagy klasszikust és megnyer hozzá egy húzónevet. Úgy alakult, hogy ez a klasszikus az 1960-as John Sturgess-western, A hét mesterlövész lesz, a sztár pedig Tom Cruise.

Hirdetés

Tom Cruise nagyon elfoglalt mostanában, szóval arra mérget vehetünk, hogy a western feldolgozása nem a közeljövőben fog elkészülni. A színész nyáron lesz látható a Rock of Ages című musicalben, nemrég írt alá Jack Reacher One Shot című adaptációjához, éppen forgatja Joseph Kosinski sci-fijét, az Obliviont, ezt követi az All You Need Is Kill (Doug Liman) című akció-sci-fi forgatása és még Robert Downey Jr. mellett is szerepelhet az El Presidenté-ben. Ha ez nem lenne elég, néhány folytatás- és újrafilm is vár rá: a Van Helsing rebootja és a Top Gun 2, és Clint Eastwood őt szeretné megnyerni az A Star Is Born című újrájához. Aki nem ismerné az eredeti A hét mesterlövészt, az a kattintás után többet is megtudhat a westernről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.