Hirdetés

Tom Cruise lehet a Watch Dogs film főszereplője?

|

Korábban már kijelentette a Ubisoft, hogy filmre szeretnék vinni az ősszel megjelenő, nyitott világú, hackelésre kihegyezett játékukat, a Watch Dogs-ot, most pedig a főszereplő kilétéről kérdeznek minket.

Hirdetés

A Ubisoft elindított egy online szavazást arról, hogy a játékosok szerint ki lenne a legmegfelelőbb a Watch Dogs filmadaptációjának főszerepére. A listán a következő nevek kaptak helyet: Tobey Maguire, Henry Cavill, Ryan Gosling, Paul Walker, Tom Cruise, Clive Owen, Robert Downey Jr., Andrew Garfield, Brad Pitt és Edward Norton. A voksok alapján a harmadik helyen Robert Downey Jr. trónol 20 százalékkal, a másodikat Edward Norton foglalta el 21 százalékkal, míg a legtöbb szavatot Tom Cruise kapta, aki a felhasználók 32 százaléka szerint tökéletes lenne Aiden Pearce szerepére. Hogy a Ubisoft filmes részlegének, a Ubisoft Motion Pictures-nek mi a terve mindezzel, az egyelőre rejtély, de nem lennénk meglepve, ha tényleg így szeretnék megtudakolni, hogy a leendő nézők kit látnának szívesen a Watch Dogs film élén. Szerintetek ki a befutó?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.