Hirdetés

Tom Cruise teljesen normális!

|

Megdöbbentő szenzációval szolgált Simon Pegg, akit hamarosan ismét a Star Trek szórakozott mérnökzsenijeként láthatunk. A brit színész egy reggeli tévés beszélgetésben elmondta, hogy Tom Cruise teljesen normális.

Hirdetés

Tom Cruise pár éve alaposan megrongálta reputációját, amikor eszelősként viselkedett a szcientológiáról szónokolva, illetve a kanapén ugrált Oprah Winfrey show-jában, Katie Holmes iránt érzett szerelmét bizonygatva. A stúdióknak akkor megingott a bizalma a sztárban, mára azonban megnyugodtak a kedélyek, és Cruise-t ismét a legjobb ajánlatokkal árasztják el.   

Jövőre például két akciófilmben is láthatjuk. A One Shotban menekülni kényszerülő szuperkatonát alakít, az Oblivionban pedig egy idegen bolygót kell leigáznia, csakhogy váratlan események akadályozzák küldetése teljesítésében. /Uip Duna Media/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.