Hirdetés

Tom Hanks játszhatja el Walt Disney-t?

|

A Disney egykori alapítójáról filmet forgatnak, na nem az élettörténetét dolgozzák fel, annak csak egy bizonyos szeletét. A Saving Mr. Banks készítői ehhez szeretnék megnyerni Tom Hankset és Emma Thompsont.

Hirdetés

A cselekmény igaz történeten alapul, a stúdió Mary Poppins megfilmesítési jogáért folyó harcát mutatja be. Disney 14 éven keresztül ostromolta P.L. Travers ausztrál írónőt (Emma Thompson őt játszaná), hogy felhasználhassák a karaktert készülő filmjükben. Végül 1964-ben elkészülhetett a film, illetve néhány animált folytatás, amikkel Travers nagyon elégedetlen volt, nem is beszélve arról, milyen mostohán bánt a stúdió megszerzett tulajdonával. Ironikus módon a Saving Mr. Banks-et a Disney szállítja nekünk.  

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.