Hirdetés

Tom Hardy a Batman 3-ban

|

Christopher Nolan találkozni fog Tom Hardy-val egy szerep kedvéért, amit a színész a Batman 3-ban vállal el. Vajon ki lesz majd Hardy?

Hirdetés

Ugyanakkor, logikus feltételezés a média oldaláról, hogy Hardy gazembert alakít majd. Ez esetben kivel kapcsolatban eshetett rá Nolan mester választása?

Az az igazság, hogy Hardy elég sokoldalú ahhoz, hogy bármelyik feltételezett gonosztevőt megtestesítse. Lehet, hogy Rébusz lesz, vagy Killer Croc, Mr. Fagy, vagy más, ismeretlen-ismerős gazember. Tom Hardy jelenleg a Mad Max 4: Fury Road forgatásán venne részt éppen, ha nem tolták volna el a forgatást 2012-ig pár szerencsétlen hiba miatt, így felszabadult a Batman 3 és Nolan számára.

Ha többet megtudunk Hardy karakterének kilétéről, jelentkezünk. Ne feledjétek: Batman 3 premier, 2012. Július 20.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.