Hirdetés

Tom Hardy is benne lesz a Star Wars: Az utolsó Jedikben

|

Valamint igazi arisztokraták is felbukkannak mellette.

Hirdetés

Nem elég, hogy tegnap robbant a hír Star Wars fronton, miszerint készülőben az Obi-Wan Kenobi spin-off, most erre sikerült méginkább rácáfolni, miszerint korunk egyik legtehetségesebb színésze, a "férfiállat" Tom Hardy is benne lesz a decemberben bemutatásra kerülő Az utolsó Jedikben.

Hirdetés

A hírt maga John Boyega erősítette meg, avagy szólta el magát. Finn megformálója a BBC 4-nak (nem pedig a BB-8-nek) adott interjút a Detroit című filmje kapcsán, és értelemszerűen szóba került a Star Wars, amiről most kifaggathatták. Mint például az egyik idei pletykát, miszerint Tom Hardy is felbukkan-e a filmben. Boyega eleinte próbálta elütni a választ, miszerint biztosan kivágták azt a jelenetet, végül azonban mindent bevallott.

Elegem van a titkokból. Kijöttek a forgatásra. Ott voltak. Egyébként azt hittem kiszivárgott. Voltak képek. Minden alkalommal, amikor kérdeztek róla, kerülnöm kellett a választ. Belefáradtam a titkolózásba. Ott voltak. Tom Hardy is.

És hogy kiket takar ez a királyi többes? Mégpedig szó szerint? Nem mást, mint Vilmos és Harry herceget, akiknek a látogatása a forgatáson anno bejárta a világhálót. Ezek szerint egy kisebb vendégszereplésbe is benne lesznek. Persze lehet, hogy Boyega kifakadása csak egy vicc, de nem lenne szokatlan a sorozattól, hiszen Az ébredő Erőben is olyan nevek tűntek fel, mint Simon Pegg (Unkar Platt), Daniel Craig (a megbabonázott rohamosztagos), vagy J.J. Abrams állandó munkatársa és a Zsivány Egyes zeneszerzője, Michael Giacchino (szintén rohamosztagosként).

Amennyiben ez igaz, Hardy szereplése is hasonló lesz (ismét maszkkal az arcán), de lehet, hogy egy új karaktert vezetnek be általa, például egy Ren Lovagot. Az utolsó Jedik december 15.-én kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.