Hirdetés

Pletyka: Tom Hardy Venomja benne lehet a Pókember 3-ban

|

Korábban még azt rebesgették, hogy a Marvel mérlegeli a lehetőségét annak, hogy Deadpool a Pókember 3-ban mutatkozzon be a Marvel Filmes Univerzumban, most azonban egy másik pletyka is érkezett.

Hirdetés

A napokban számoltunk be róla, hogy egy meg nem erősített, de belsősnek mondott informátor szerint a Marvel háromfajta módon mutathatja be Deadpoolt a Marvel Filmes Univerzumban, amelyek között ott van az a lehetőség is, hogy vendégszereplő lesz a Tom Holland-féle Pókember 3-ban. A legújabb pletyka azonban ennek ellentmond és azt állítja, hogy a Marvel teljesen mást tervez. 

Hirdetés

Egy másik forrás, bizonyos Roger Wardell szerint azonban a Marvel nem tervezi azt, hogy Deadpool cameózni fog a Pókember 3-ban, soha nem is fog felbukkanni egyetlen főbb X-Men filmben és az MFU filmjeiben sem, ellenben a Sony Pictures kétségbeesetten szeretné elérni a stúdiónál, hogy a Pókember 3-ban szerepeljen Tom Hardy Venomja is. Íme az erről szóló tweet: 

Természetesen ez csak egy pletyka, viszont Wardell már hónapokkal azelőtt képben volt a Bosszúállók: Végjáték fordulataival, hogy a film megjelent volna, így lehet, hogy van valami igazság abban, amit mond. Ti örülnétek neki, ha Venom csatlakozna Tom Holland hálószövőjéhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.