Hirdetés

Tom Hiddleston bejelentkezett a Thor: Ragnarok forgatásáról

|

Tom Hiddleston jelmezben jelentkezett a Thor: Ragnarok forgatásáról.

Hirdetés

A színészek is megérkeztek egy ideje a Thor harmadik részének forgatására, Mark Ruffalo már el is köszönt, a Lokit alakító Tom Hiddleston pedig ezúttal az Instagramot kényszerítette térdre, ahol megosztotta velünk közel egy hónap munkálatot követően az első kulisszák mögötti fotót magáról. 

Hirdetés

Hiddleston alig pár napja regisztrált fel a népszerű közösségi oldalra és máris több, mint fél millió követője van. Reméljük nem hagy fel jó szokásával és tovább posztol majd a forgatási munkálatokról.

He's back!

A photo posted by Tom Hiddleston (@twhiddleston) on

Még nem egyértelmű, hogy Loki miként fog beleférni a sztoriba, hisz legutoljára épp elfoglalta Odin helyét, ráadásul ennyi tehetséges színész (Chris Hemsworth, Cate Blanchett, Karl Urban, Tessa Thompson, Jeff Goldblum) mellett egyáltalán hogy jut majd rá is elég idő, viszont nélküle egyértelműen kevesebb lenne Thor világa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.