Hirdetés

Tom Holland hosszú jövőt lát maga előtt Pókember szerepében

|

Kiemelten fontos szerepe lett Pókembernek a Marvel Filmes Univerzumban miután csatlakozott a franchise-hoz és ez a jövőben egyre csak növekedni fog.

Hirdetés

Ha a Marvel Studios és a Sony Pictures furcsa násza is úgy akarja, akkor még nagyon sokáig élvezhetjük Tom Holland játékát Pókember szerepében. Oka nem igazán lenne egyik stúdiónak sem arra, hogy felbontsák a megállapodást, hiszen a közönség többsége jól fogadta Hollandot a szerepben, aki maga sem kíván egyhamar megválni a falmászó karaktertől.

Hirdetés

Az idén nyáron érkező Pókember: Idegenben még inkább bebetonozza a figura helyét az MFU-ban, amelynek egyik központi szereplőjévé válhat az elkövetkező években. A napokban bemutatott új előzetes már spoileres módon mutatja be a Bosszúállók: Végjáték utóhatását és pedzegeti a multiverzum lehetőségét. Hogy ezen utóbbit valóban már most bevezetik-e az MFU-ba, vagy csupán Mysterio blöffjéről van szó azt nem tudjuk, viszont a koncepció megismertetése mindenképpen jelzés értékű a jövőre nézve. Egy forgatáson tett látogatás során Tom Holland beszélt az élményeiről és elárulta, hogy szíve szerint akár 20 filmet is bevállalna a piros pizsamában.

"Nagyon jó érzés. Csodálatos élmény, pláne hogy egy olyan karaktert alakíthatok, akit ennyire szeretek. Úgy vagyok vele, hogy ha 20 filmet akarnak csinálni akkor én benne vagyok, mert nagyon jól szórakozom. Igazi kiváltság és remek móka. Talán még inkább, mint az első film volt. Tényleg nagyszerű."

Ahogyan fentebb is megjegyeztük, úgy tűnik a Marvel részben Pókemberre akarja építeni a 4. fázist és az azt követő időszakot. Miközben számos kozmikus kalandot vetít előre számunka a Galaxis Őrzői 3, a Marvel Kapitány 2 vagy éppen a The Eternals, addig a Föld védelme olyan Bosszúállókra marad, mint Pókember. Izgatottan várjuk annak a történetfolyamnak a kibontakozását, mely során a gimis Peter egy felelősségteljes felnőtté, és mindenekelőtt szuperhőssé nő fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.