Hirdetés

Tom Holland máris egy új játékadaptációval kacsintgat

|

A Naughty Dog másik nagy sikerű játékát, a Jak and Daxtert adaptálná sajátos módon a filmvászonra.

Hirdetés

Tom Holland napokon belül bemutatkozik az ifjú Nathan Drake-ként az Uncharted filmadaptációban, ám úgy tűnik, hogy nem ez lesz a fiatal színész egyetlen próbálkozása a játékadaptációk mezején. Holland a GameSpotnak árulta el, mi az álomprojektje ezen a területen, amit nem is a megszokott formában hozná tető alá.

"Szeretnék egy Jak and Daxter filmet készíteni, amiben én játszanám Jaket. Ám ezt az A24-gyel valósítanám meg, úgyhogy nagyon fura és sötét lenne. Igen, nagyon szeretnék egy tényleg furcsa, élőszereplős filmet készíteni a Jak and Daxterből."

Hirdetés

A Jak and Daxter még 2001-ben, a PlayStation 2 hajnalán indult el a The Precursor Legacy alcímű fejezettel, amit összesen nyolc folytatás követett. Alapanyag hiányával tehát nem lenne gond, de azzal általában nem is szokott lenni játékok terén. Holland megközelítése viszont első blikkre szokatlan, ám annál kreatívabb és érdekesebb. Az A24 az elmúlt években azzá a branddé nőtte ki magát, ahonnan a sablonos filmekbe beleunt nézőközönség bátran tud meríteni, és mindenképp megérdemelne egy próbát a részükről, hogy végre játékadaptációra adják a fejüket.

Néhány nappal Holland nyilatkozata után kiderült, hogy a színész talán már tudott is valamit a projektről, hiszen kiderült, hogy az Uncharted direktora, Ruben Fleischer a PlayStation segítségével fejleszt egy egész estés filmadaptációt a Jak and Daxterből. Ez még egyelőre csak szerelemprojektnek minősül a rendezőnél, azaz hivatalos berendelés még nem történt a stúdiók részéről, viszont nagyon úgy tűnik, hogy Holland nem a semmiből hozakodott elő a saját elképzelésével.

Ti játszottatok a szóban forgó Jak and Daxterrel? Mit szóltok Holland ötletéhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.