Hirdetés

Befutott az Uncharted utolsó előzetese

|

Egy másfélperces ízelítővel igyekszik a Sony eldönteni a kérdést számunkra, hogy akarjuk-e ezt moziban látni vagy sem.

Hirdetés

Február elején a Sony mozikba küldi a játékosok nagy kedvencének, az Unchartednek a filmváltozatát, melyben Tom Holland és Mark Wahlberg Antonio Banderas ellenében keresgélnek majd rég elfeledett kincsek után. Az első trailert már mindenki láthatta, aki az elmúlt félévben legalább egyszer járt moziban, és hogy végleg megjöjjön a kedvünk a mókához, a Sony most egy végső előzetest is kidobott nekünk. Lessétek meg alább!

Hirdetés

Míg az első perc lényegében az eddigi jeleneteket ismétli meg, vagy mutatja be más szemszögből, addig az utolsó 30 másodperc már valóban új képsorokkal is kecsegtet. Kérdés, hogy ezzel nem sikerült-e ellőniük a meglepetés puskaporát teljesen, de ennek eldöntését rátok bízzuk. 

Titeket meggyőzött az új előzetes, hogy a mozis élmény legyen az Uncharted?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.