Hirdetés

Tom Holland a Pókember jelmezről, illetve a karakter jövőjéről ejtett néhány szót

|

Ezen alkalommal a várva várt Pókember: Hazatérés címszereplőjét alakító színészt sikerült elcsípni (hehe, értitek a célzást) egy-két szóra.

Hirdetés

Habár az elmúlt hetekben sikeresen befejeződtek a Pókember: Hazatérés munkálatai, még mindig semmi hivatalosat nem láthattunk a várva várt produkcióból. Várhatóan erre nem is mostanában kerül sor, elvégre a stúdió minden bizonnyal a november 3-án érkező Doctor Strange-en és a közelgő Guardians of the Galaxy: Vol. 2 előzetesen szeretné megtartani a figyelmet, ám hogy ne legyen hiányérzetünk, a tonnányi Pókember forgatási anyagok után most egy érdekes interjút kaptunk a címszereplőt alakító Tom Holland-dal. 

Hirdetés

A fiatal színészt a Variety interjúvolta meg a The Lost City of Z című új filmjének bemutatóján, ahol elsőként a Polgárháborúban és a jövőre érkező Hazatérésben látható jelmezről kérdezték meg: 

A szerkó nem a legjobb dolog, de néha, amikor elég kényelmetlen, csak emlékeztetnem kell magam azon színészek hosszú listájára, akik szívesen lennének ebben a jelmezben és azt mondom magamnak, hogy 'Tudod mit? Felejtsd el. Én vagyok a valaha volt legszerencsésebb gyerek. Kiérdemeltem, hogy itt legyek, és a lehető legjobbat fogom hozni. 

Kiderült, hogy Tom a mutatványokat illetően is ilyen pozitív és lelkes. 

Annyi kaszkadőr mutatványt csináltam meg, amennyit csak tudtam, de sajnos sokra nem volt lehetőségem előírások miatt. Voltak kaszkadőrök, akik mind nagyon-nagyon tehetséges srácok és az egész folyamat során támogattak engem. Olyan helyzetekben, amelyeknél nem feltétlenül éreztem magam megfelelőnek, csak közbeléptek és megmutatták hogyan kell csinálni, és egész végig edzettek engem.

Úgy hangzik, a várva várt önálló film bővelkedik majd a jobbnál jobb akciójelenetekben, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy utána mi vár kedvenc falmászónkra a Marvel Filmes Univerzum berkein belül. Természetesen erre is rákérdeztek Tomnál, aki beismerte, hogy még bizonytalan a jövőt illetően:

Ez mind a levegőben van. Azt hiszem, szó van bizonyos dolgokról, de nem tudom, hogy mik ezek a bizonyos dolgok pontosan.

Nehéz elképzelni, hogy a Marvel univerzum egyik legnépszerűbb karakterét ne látnánk mindezek után a Bosszúállók: Végtelen Háborúban vagy éppen a cím nélküli negyedik részben, de jelen pillanatban azzal is beérjük, hogy hamarosan egy teljes mozifilmben villoghat majd kedvenc hálószövőnk. A Jon Watts rendezte produkcióban a címszereplőt alakító Tom Holland mellé csatlakozni fog még Marisa Tomei (May néni), Robert Downey Jr. (Tony Stark), Michael Keaton (Keselyű), Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya Coleman, Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori és Angourie Rice. A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én kerül az amerikai mozikba. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.