Hirdetés

Tom Holland minden színészi tudását beveti ebben a vicces casting videóban

|

A Pókembert alakító színész még Batman bőrébe is belebújik, hogy övé lehessen a falmászó szerepe, habár nem tudni miért.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés mától hivatalosan is a mozikba került, amit kritikusunk értékelése alapján érdemes lesz lecsekkolnotok a hétvége folyamán. Nem volt könnyű dolga a Marvelnek megtalálnia a tökéletes színészt a falmászó szerepére, de végül Tom Holland mellett tették le a voksukat, aki nem okozott csalódást.

Hirdetés

A casting folyamat a fiatal színész tagadhatatlan tehetsége ellenére sem volt egy könnyű menet, amit az alant látható (tökéletesen valós) videó is példáz. A brit származású Hollandnak meggyűlt a baja a helyes amerikai akcentus megtalálásával, de az sem volt könnyű feladat, hogy rájöjjön pontosan melyik filmes univerzumban is van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.