Hirdetés

Tom Holland szerint ekkor fejeződhet be a következő Pókember forgatása

|

Nem egyhamar kerül rá sor.

Hirdetés

Tom Holland a napokban az Instagramjára feltöltött sokatmondó képpel tudatta a világgal, hogy végre valahára megkezdődött a lassan több mint egy évtizede halogatott Uncherted forgatása, melyben ő játssza majd az ifjú Nathan Drake-et. Legyen mindez bármennyire is örömteli, a színész rajongói joggal tehették fel a kérdést, hogy akkor mégis mikor veszi kezdetét a koronavírus miatt jövő novemberre halasztott harmadik, az MFU részét képező Pókember-film forgatása. 

Hirdetés

A Pókember 3. munkálatai eredetileg ugyanis ebben a hónapban kezdődtek volna Atlantában, amit természetesen sok másik blockbusterrel együtt arrébb kellett tolni. Ugyan konkrét választ nem kaptunk arról, hogy Holland mikor húzhatja magára ismét a pókszerkót, de egy, az apja által nemrégiben posztolt videónak hála talán közelebb kerültünk a megoldáshoz. Holland legjobb tudomása szerint leghamarabb valamikor jövő februárban fejezheti be az Uncharted és a Pókember rögzítését. Hozzátéve, hogy nincs kizárva, miszerint a két film sajtókörútját egy időben fogja letudni, lévén mindkét film a Sony berkein belül, hasonló időszakban lát napvilágot.

Az egyelőre cím nélküli harmadik Pókember 2021. november 5-én, míg az Uncharted 2021. júliusában kerül a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.