Hirdetés

Tom Selleck több mint egy bajusz

|

A Zsaruvér kezdetéről, a jellegzetes családi ebédekről, „A Bajuszról”,„A Hawaii ingekről”, de még a New Kids on the Blockról is beszélt a sorozat két sztárja, Tom Selleck és Donnie Wahlberg.

Hirdetés

A Zsaruvér nem egy hétköznapi rendőrsorozat, sokkal inkább egy családi dráma, ami történetesen egy többgenerációs rendőrcsalád mindennapjai köré épül. Az egymástól elkülöníthetetlen magánélet és szakmai ártalom adja a Reagan családközös ebédeinek egyedi hangulatát. Tom Selleck tartott tőle, hogy az első epizódban nyolcoldalasra megírt jelenetet ki fogja vágni a csatorna, de a rendező megnyugtatta, hogy ez az étkezős jelenet adja a Zsaruvér lényegét.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.