Hirdetés

Tomb Raider - így lett Alicia Vikanderből Lara Croft

|

Két videó is érkezett a Tomb Raider trailer után, melyekben betekintést nyerhetünk, hogy miként lett Alicia Vikanderből a híres műkincsvadász, valamint a hasonlóságokat is megtekinthetjük a játék és az előzetes között.

Hirdetés

Tegnap végre befutott a jövőre érkező Tomb Raider film első előzetese, melyben ezúttal Alicia Vikander bújhatott a műkincsvadász Lara Croft szerepébe. A film alapját ezúttal nem a régebbi játékok, hanem a 2013-ban érkezett, kvázi reboot játék szolgálta, melyben a fiatal Lara kalandjait követhettük nyomon, amint szép lassan az kalandor és kincsvadász válik belőle, akit mindig is ismertünk.

Hirdetés

Az előzetes mellé pedig most befutott még két videó is. Az első a színfalak mögé kalauzol el minket, melyből megtudhatjuk, miként lett Vikanderből Lara Croft, míg a másodikban a lenyűgöző hasonlóságokat csodálhatjuk meg az előzetes és a játék között.

Az új Tomb Raider film 2018. március 16-án érkezik a mozikba Roar Uthaug rendezésében, mellékszerepekben pedig feltűnik Dominic West, Walton Goggins és Daniel Wu. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.