Hirdetés

Tommy Wiseau Jokerként a legvadabb elképzeléseken is túltesz

|

Felesleges tovább keresniük, megérkezett az alkalmas jelölt a Todd Phillips filmjéhez.

Hirdetés

Nem olyan rég jelentették be, hogy érkezni fog egy Joker eredetfilm, amely a köpenyes igazságosztó, Batman nemezisére koncentrál majd. Ugyan, a Suicide Squadban már volt próbálkozás, hogy a Jared Leto által alakított Jokert helyezzék a történet középpontjában, végeredményben rengeteg kivágott anyag miatt, csak alig 15 percet láthattuk Leto gengszterszerű Jokerét. Most Todd Phillips filmje az első lehet, amely ezt meglépi. Az ikonikus gonosztevő szerepével kapcsolatban a nagyszerű Joaquin Phoenix-et emlegették, de a The Room című kultfilm alkotója, Tommy Wiseau is kifejezte érdeklődését. Most, úgy tűnik, szomorúan kell búcsút intenünk minden Phoenix minden esélyének, ugyanis a Nerdist jóvoltából Wiseau elmélyülhetett egy kis időre a szerepben, bizonyára elnyerve minden rajongó szívét.

Hirdetés

Már a gondolat is elég abszurdnak bizonyult, hogy Wiseau valaha Jokerként feltűnjön, azonban a videó túltesz minden elképzelésen. Furcsa párhuzam az egyébként, hogy Wiseau magánélete is épp oly enigmatikus, mint Batman nemezisének. Talán pont a szerepre született? Habár a The Roomból gyakran idézett megszólalásokból - sajnos - nem merített a színész, csupán saját előadásmódjában tárta elénk Joker, mára már ikonikussá vált mondatait. Ezzel a szimpla bohózattal talán mégis a hét legszórakoztatóbb videóját produkálta ezzel.

Lejjebb görgetve megnézhetitek miként is festene az amúgy is különc Wiseau, az ikonikus képregény karakter szerepében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.