Hirdetés

Joaquin Phoenix lehet a következő Joker

|

A Martin Scorsese produceri felügyeletével készülő Joker eredetfilmben a The Master, a Gladiátor és A nő sztárja bújhat a bűn bohóchercegének bőrébe.

Hirdetés

Próbálunk kiigazodni rajta, hogy eddig hány olyan projektről van tudomásunk, amelyben szerepel Joker. A Suicide Squad folytatásában és a Harley Quinnel közös filmjében valószínűleg láthatjuk majd, ugyanakkor készül egy eredetsztori is a karakterről, amely nem fog kapcsolódni a Jared Leto által alakított figurához, a DCEU-n kívül foglal helyet (várhatóan további filmekkel egyetemben). 

Hirdetés

A Joker eredetfilmet Todd Philips (Másnaposok) fogja rendezni Martin Scorsese produceri felügyeletével, a Variety szerint pedig - bár a tárgyalások még nem kezdődtek meg - Philips első számú kiszemeltje a főszerepre nem más, mint a rendkívül tehetséges Joaquin Phoenix (A nő, Gladiátor, The Master, Beépített hiba), aki örömmel vállalná a szerepet. Állítólag már csak a stúdió döntésére várnak. A pletykák alapján egyébként korábban a Scorsese kabalaszínészének számító Leonardo DiCaprio is esélyes volt, de abból nem lesz semmi. 

A forgatókönyvet Philips írja a 8 mérföldért felelős Scott Silverrel közösen. A The Joker sztorija feltételezhetően a 80-as években fog játszódni és a karakter felemelkedését mutatja be, de inkább érződik majd egy komoly gengszterfilmnek, mint egy képregényadaptációnak. A zsáner keresztapjával, Scorsese-vel a fedélzeten ez mondjuk nem túl meglepő. A Variety nem szokott fals információkat leközölni, így várjuk a hivatalos bejelentést. És ujjongunk Phoenix miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.