Hirdetés

Toni Collette-et már az Oscarra gyúrják

|

Az Örökség színésznőjének szerintünk is kijárna egy díjeső.

Hirdetés

Először is álljék itt egy emlékeztető: az Örökség-et már játsszák a hazai mozik és nagyon is érdemes jegyet váltani rá (mint azt már kritikánkban elmondtuk korábban). Az egyik ok, amiért érdemes megnézni az pedig - túl a rengeteg pozitívumon - Toni Collette félelmet nem ismerő, nyers és frusztráló alakítása. Úgy tűnik ezt nem csak mi látjuk így, hanem a többi filmkritikus is, ugyanis a forgalmazó most kiadott egy vadiúj tv-spotot, melyet a színésznő alakítására és az őt méltató idézetekre alapoztak.

Hirdetés

Az egyperces videó spoilert nem tartalmaz, viszont ad egy kis ízelítőt a film elharapózó őrületéről és arról, milyen alakítást nyújt Collette. Nyilvánvalóan ezzel már előjelezve a későbbi Oscar-hajrát, már kvázi benyújtják kérelmüket, hogy legyen szíves az Akadémia felfigyelni a színésznő egetrengető performanszára - amit véleményem szerint meg is fognak tenni. Mondom ezt úgy, hogy tisztában vagyok azzal, Oscar még mindig kissé mostohán kezeli a horror műfaját, viszont van annyira sokrétű mind a film, mind Collette játéka, hogy bolondok lennének átnézni felette. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.