Hirdetés

Tony Scott rendezné a TOP GUN2-t!

|

A HitFix weboldal szerkesztői beszéltek Tonyval, aki azt mondta, hogy nem egy átdolgozást, nem egy felújítást, hanem egy új filmet szeretne csinálni.

Hirdetés

 

Mostanában olvashattunk arról, hogy a Paramount Jerry Buckheimert és Tony Scottot szeretné megbízni az 1986-os kasszasiker, a Top Gun folytatásának a leforgatásával. Kétségeim támadtak azzal kapcsolatban, hogy Tony Scott tényleg a rendezői székbe vágyik, de ezen a hétvégén azt nyilatkozta, hogy valóban érdekli a Top Gun 2 és lehet rá számítani a filmnél. „Nem ez lesz a következő filmem, de szerepel a terveim között és előbb-utóbb sor kerül rá”- kommentálta Tony Scott.

Eredetileg a történetben lehet, hogy helyet kapott volna Maverick - a karakter, akit Tom Cruise játszott- lehet, hogy nem, de Tony ihletet kapott, amikor találkozott a légi erő egyik fiatal "pilótájával", aki távirányított repülőket (drónokat) vezet. Ahogy olvasom a rendező kommentjeit erről az új légi erőről a mostani hidegháború utáni időkben, gyorsan magam elé tudok képzelni valamit, ami a Top Gun és a „Háborús játékok” keveredése.

Vegyük például Denzel Washington-t, ahogy az irányító teremben dolgozik a „Hajsza a föld alatt 123”-ban és terjesszük ki a Top Gun-ra. Tudom, hogy a légi ütközetek világa megváltozott, de nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Tony Scott tud-e olyan szintű filmet csinálni, mint a Top Gun, olyan szereplőkkel, akik a távolból irányítják a gépeket.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.