Hirdetés

Totális őrületre számíthatunk a The Boys második évadában

|

Az első évad csak bemelegítés volt.

Hirdetés

A The Boys második etapjának frissen napvilágot látott előzetese csak úgy tocsogott a vérben, ami csakis egyet jelent: Billy Butcher és szedett-vetett kompániája most sem fognak finomkodni, ha éppen egy szuperhős kiiktatásáról van szó. 

Hirdetés

Már az első szezont sem lehetett azzal vádolni, hogy visszafogná magát az erőszak legkülönfélébb ábrázolásmódjainak tekintetében, azonban a Hughie-t játszó Jack Quaid nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy azokat az élményeket, amiket a második szezon forgatása közben volt lehetősége átélni, biztosan nem fogja egyhamar elfelejteni. 

Túlszárnyaltuk korábbi önmagunkat. Senki sem áll készen arra, ami következik. De tényleg senki. Olyan dolgokat tettem ebben az évadban, amikre sem korábban, de talán a későbbi karrierem során sem biztos, hogy lesz még lehetőségem. Egyszerűen új szintre emeltük az őrültség fogalmát. 

Az Entertainment Weekly által nyilvánosságra hozott vadonatúj jelenetfotó alapján pedig van némi elképzelésünk arról, hogy mégis miféle őrültségre gondolhatott Quaid, mivel a széria mögött álló lángelmét, Eric Kripkét (Odaát) ismerve nem kétséges, hogy a csapatot borító vér ezúttal is egy pórul járt szuperhőstől származik, akit valószínűleg ezúttal is valami igazán kreatív módon ért utol a végzete.

A The Boys második évada szeptember 5-én kezd az Amazon Prime kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.