Hirdetés

Tovább bővül a Need for Speed színészgárdája (Update)

|

A Heat Vision értesülései alapján a DreamWorks gőzerővel keresi a megfelelő színészeket a Need for Speed mozis adaptációjához és Aaron Paul mellé állítólag egy gyönyörű színésznőt is találtak.

Hirdetés

Update:

Dominic Cooper is csatlakozott a színészgárdához. Valamint érkezett a filmhez történet is: 

Paul karaktere saját szerelőműhellyel rendelkezik, ahol az illegális autóversenyek világába kikerülő autókat szereli. Ide hozzák azokat a méregdrága kocsikat, amelyeken változtatásokat kell végrehajtania. Egyszer átverik és a következő verseny alatt legjobb barátját megölik. Börtönbe kerül, ahol kiterveli bosszúja részleteit. Cooper egy Dino nevű fickót formál majd meg, aki régen a Nascarban versenyzett, de most már ő sem legális ligában dolgozik. Paul társául szegődik és mivel jó kapcsolatokkal rendelkezik, sikerül fellendíteniük a boltot.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.