Hirdetés

Tovább bővül a Need for Speed színészgárdája (Update)

|

A Heat Vision értesülései alapján a DreamWorks gőzerővel keresi a megfelelő színészeket a Need for Speed mozis adaptációjához és Aaron Paul mellé állítólag egy gyönyörű színésznőt is találtak.

Hirdetés

Mint azt már tudjuk, a sorozat középpontjában feltehetőleg a versenyzés fog megjelenni, a hivatalos infók alapján egy gyors iramú, magas oktánszámú filmet kapunk majd a 70"-es évek klasszikus, amerikai autós filmjeire alapozva. A DreamWorks a Haláls Iramhoz hasonlóan franchiset akar csinálni a Need for Speed címből a vásznon is, ehhez pedig elengedhetetlen egy jó rendező és pár jó színész. A rendezést az Act of Valor készítője, Scott Waugh vállalta el, a forgatókönyvírót pedig John Gatints (Vasököl) írja. Az egyik szereplő már biztosan Aaron Paul, a Breaking Bad sztárja lesz, de a további szereplőkről nem voltak információink, egészen idáig. A Heat Vision legjobb tudomása szerint Aaron Paul mellé Imogen Poots is csatlakozhat a stábhoz, aki a 28 héttel későbben és a Frászkarikában szerepelt, de feltűnt a Janey Eyre, A kilencedik légió és v mint vérbosszú filmekben is. A színésznő egy ritka és rendkívül drága autókkal való kereskedőt alakíthat. A Need for Speed mozi 2014. február hetedikén kerül a mozikba, remélhetőleg Poots kisasszony szereplésével.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.