Hirdetés

Tovább bővülhet a MonsterVerse a Godzilla Kong ellen rendezőjével

|

Szörnyúzdából sosem elég(?).

Hirdetés

Az utóbbi hónapok egyik legnagyobb filmes eseménye Adam Wingard Godzilla Kong ellenje volt, ami ha a kritikai fogadtatására nem is, a 400 millió dolláros összbevételére mindenképp büszke lehet. Meglepő volt azonban, hogy egészen eddig nem volt semmilyen utalás a folytatásra, de a The Hollywood Reporter friss értesülései szerint mégsem ér véget a CGI-háború. 

Hirdetés

A Legendary Entertainment, látva, hogy a koronavírus ellenére mekkora financiális bevételre tett szert  az eredetileg a MonsterVerse lezárásának szánt gigaprodukció, megkezdte a tárgyalásokat Wingarddal a folytatásról, amiről egyelőre csak találgatások vannak. Felmerült például, hogy az 1933-as Kong-film után ez is a "Son of Kong" címet kapná, továbbá a Godzilla vs. Kongban megjelenő Üreges Föld is előtérbe kerülne.  

Annak ellenére, hogy a rendezőnek tetszik az ötlet, nincs sok szabadideje mostanában, ugyanis többek között az Ál/Arc második részén és a Villámmacskák élőszereplős feldolgozásán is dolgozik. Mindenesetre borítékolható, hogy viszontlátjuk majd Kongot. Reméljük, már moziban.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.