Hirdetés

Ekkor jön a Stephen King-féle Mr. Mercedes második évada

|

2017 egyértelműen nagy siker a neves amerikai író számára, idén pedig folytatódik az egyik legjobb könyve alapján készített sorozat, a Mr. Mercedes.

Hirdetés

Tavaly augusztus elején debütált az amerikai Audience Networkön Stephen King krimitrilógiájából forgatott sorozat, a Mr. Mercedes. A tíz részes első évad Brendan Gleeson és Harry Treadaway főszereplésével, David E. Kelley (Hatalmas kis hazugságok, Boston Legal) és Jack Bender irányítása alatt készült.

Hirdetés

Az autóval emberek közé hajtó és tömeggyilkosságra készülő elmebeteg ember utáni nyomozásról szóló krimi King egyik legjobb mostani regénye, és a benne megismert szereplőkkel az Aki kapja, marja mellett a trilógia záró kötetében, az Agykontrollban is találkozhatunk. A sorozat első szezonja csak az első regényt dolgozza fel, a folytatás azonban az előzetes információk szerint nem csupán a második kötetre támaszkodik majd, hanem a teljes regénytrilógiára.

A szintén 10 részes folytatás premierjére augusztus 22-én számíthatunk - jelentette be az AT&T Audience Network. A korábbi szereplőgárda visszatér, beleértve Brendan Gleesont és Harry Treadaway-t is, de lesznek új arcok is, mint például Jack Huston (Gengszterkorzó), Tessa Ferrer (A Grace klinika) vagy éppen Maximiliano Hernandez (Az utolsó remény, Thor).

Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.