Hirdetés

Mr. Mercedes - hangulatos előzetesen a legújabb Stephen King adaptáció

|

Stephen King trilógiájának első kötetét egy sorozat formájában láthatjuk majd a képernyőn, és az első előzetes alapján nincs okunk nem optimistának lenni.

Hirdetés

Rengeteg gyenge és közepes minőségű feldolgozás köthető a Stephen King regényekhez, viszont hamarosan igazi nagyköltségvetésű darabok tesznek kísérletet elmesélni  hátborzongató történeteit, hiszen A Setét Torony és már a bohóchorror AZ is nyár végén lesz látható a mozikban.

Hirdetés

A Mr. Mercedes története egy visszavonult detektívről szól majd, aki maga próbál meg elkapni egy veszélyes sorozatgyilkost. Nem egy tipikus krimivel van dolgunk, ahol nagy csavarként kiderül ki a gyilkos, hiszen már az előzetesben is látni, ki az, hanem a párharcuk lélektani vonulatát emeli ki majd a sorozat, reméljük nem kevesebb sikerrel, mint ahogy azt tette a könyv.

Ti tesztek majd egy próbát az első résszel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.