Hirdetés

Továbbra is sínen van a Gyilkos elmék reboot

|

A tavaly nyári híresztelések ellenére a Paramount+ nem tett le a nagy sikerű sorozat feltámasztásáról.

Hirdetés

15 éven keresztül követhették nyomon a nézők, ahogy egy viselkedéskutató csapat hétről hétre csípi nyakon a különböző gyilkosokat a Gyilkos elmék című sorozatban. A CBS sikerszériája mai napig képes bevonzani a nézőket, 2020-ban például a harmadik legnézettebb sorozat volt a Netflixen (ahol az első 12 évadot lehet megtekinteni) több mint 590 millió órányi nézettséggel.

Hirdetés

Amikor a Paramount+ streaming platform rajtot vett, a Gyilkos elmék rebootja vagy folytatása az első ötletek között merült fel. Aztán tavaly februárban jött a bejelentés, hogy visszatér a széria, méghozzá új formában: ezúttal egyetlen gyilkossági ügyet fognak 10 rész alatt felgöngyölíteni a szereplők. Majd nyáron érkezett is rögtön a feketeleves az eredeti széria sztárjától, Paget Brewstertől, aki valószínűtlennek tartotta, hogy megvalósul a reboot.

Most viszont kiderült, hogy Brewster kisasszony talán túlságosan is pesszimistán állt hozzá a helyzethez, ugyanis a Paramount+ eredeti tartalmakért felelős elnöke, Nicole Clemens a napokban megerősítette, hogy továbbra is terveznek a sorozattal.

"Még mindig a Gyilkos elmék fejlesztési fázisában járunk. Hamarosan még többet megoszthatunk, de a projekt él és jól van."

Clemens még hozzátette, hogy a Paramountnál lezajlott igazgatóváltások miatt volt kavarodás a stúdiónál, de most, hogy kialakult az új struktúra, minden korábban megkezdett fejlesztést folytatnak. Előbb vagy utóbb tehát megkapjuk a Gyilkos elméket az új formátumban, csupán türelemmel kell lenni.

Ti várjátok már ezt az új megközelítést?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.