Hirdetés

Feltámadhat a Gyilkos elmék, véget ér az NCIS: New Orleans

|

De az NCIS rajongóknak nem érdemes szomorkodni, jön egy új spin-off széria.

Hirdetés

Mark Harmon főszereplésével, továbbra is megbízható számokat hozva pörög az NCIS, tavaly novemberben már a 18. évad rajtolt el a CBS csatornán. Ugyancsak rendületlenül megy előre az első spin-off, a Chris O'Donnell és LL Cool J nevével fémjelzett NCIS: Los Angeles is, amelynek szintén 2020 őszén indult el a legutóbbi szezonja, szám szerint a tizenkettedik. 

Hirdetés

A franchise második mellékszála, a Scott Bakula csapatára fókuszáló NCIS: New Orleans azonban már nem húzta eddig, a Variety információi szerint a CBS elkaszálta a sorozatot, így annak hetedik évada lesz egyben az utolsó is. Az amerikai nézők május 16-án számíthatnak a fináléra, ezzel együtt összesen 155 epizódot élt meg a széria. A rajongóknak azonban nem érdemes szomorkodni: ugyancsak a Variety tudta meg nemrég több forrástól is, hogy a csatorna egy újabb spin-offot tervez, méghozzá Hawaiin. Az NCIS: Hawaii írói és executive producerei állítólag Chris Silber (Döglött akták, New York-i helyszínelők, NCIS, NCIS: New Orleans), Jan Nash (Nyomtalanul, NCIS: New Orleans) és Matt Bosack (Feketelista: Megváltás, SEAL Team, Warrior Nun). 

Szintén a CBS-hez köthető a másik hírünk is, ugyanis miután 15. évad után elbúcsúzott a Gyilkos elmék sorozat, most úgy tűnik, hogy mindösszesen egy évnyi pihenő után feltámasztják. A TVLine értesült róla, hogy a Paramount+ streamingszolgáltatás egyik húzócíme lehet egy Gyilkos elmék limitált széria, amely a források szerint - nyilván siker esetén - újfent folytatódhat. A terv állítólag az, hogy az új iteráció egyszerre tartalmazna régi és új karaktereket is, hasonlóan a CSI: A helyszínelők folytatásához. A bennfentesek azonban felhívták rá a figyelmet, hogy a projekt még gyerekcipőben jár, egyelőre még nem véglegesítettek semmit, szóval érdemes alacsonyan tartani az elvárásokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.