Hirdetés

Továbbra is velünk maradnak a Fiúk – berendelték a The Boys 4. évadát

|

A szuperhős zsáner dekonstrukciója tovább folytatódik az Amazonon.

Hirdetés

Már negyedik részénél jár a The Boys aktuális harmadik évada, de a készítőknek és a közreműködőknek nem kell attól félniük, hogy hamarosan munka nélkül maradnának. Az Amazon ugyanis máris berendelte a negyedik évadot, ami igazából csak idő kérdése volt, hiszen Eric Kripke, a széria showrunnere korábban már többször is belengette, hogy nagyban dolgoznak a folytatáson.

Hirdetés

Kripke a következőket mondta el:

"A stáb nevében mondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk a Sonynak, az Amazonnak, és legfőképp a rajongóknak, hogy szeretik a show-t, és lehetővé teszik ezzel nekünk, hogy még több történetet hozzunk el számukra. Izgatottak vagyunk, hogy folytathatjuk Butcher és a Fiúk harcát Homelander, illetve a Hetek ellen, és egyben reflektáljunk arra az őrült világra, amiben élünk. Továbbá, ez a történelem első példája, amikor egy felrobbanó genitália sikert eredményezett."

A fenti sorok Kripkétől hangoztak el a bejelentést követően, ami tökéletesen leírja azt az abszurd szórakoztatást, amit a The Boys képvisel a nézők számára. A most már bejelentett negyedik évad mellett egy egyetemi spinoff széria is készülőben van, illetve Kripke további szériáktól sem zárkózott el, legalábbis egy közelmúltbeli nyilatkozata alapján.

Hogy tetszik eddig a harmadik évad nektek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.