Hirdetés

Akár további spin-offok is érkezhetnek a The Boys világából

|

Eric Kripke azonban óvatosan fogalmaz velük kapcsolatban.

Hirdetés

Június 3-án a The Boys már a harmadik évadát ünnepelheti, és egyelőre nem látszik a történet vége, hiszen a negyedik évad mellett egy antológia-sorozat, a Diabolical, illetve egy egyetemi spin-off széria is öregbíti majd a franchise hírnevét. Azonban, mint azt most az Entertainment Weeklynek Eric Kripke, a sorozat showrunnere elárulta, még további ötleteket kotyvasztanak a boszorkánykonyhájukban.

Hirdetés

Kripke a következőket mondta el: 

"Van még néhány forgatókönyvünk más sorozatokhoz, melyek különböző stádiumban vannak. Azonban szerintem nem fogjuk siettetni őket. Szerintem lassan akarjuk felépíteni őket. Ha az egyetemi sorozat működni fog, akkor talán lesz igény még több spin-offra. De szerintem nem kell sietnünk, mert ez az egész csak úgy működne igazán, ha minden egyes széria más, mint a többi, de közben tartjuk a The Boys színvonalát. Különben mégis mi értelme lenne az egésznek?"

Kripke arra is kitért az interjúban, hogy nem tett le arról, hogy Jeffrey Dean Morgan is felbukkanjon a The Boys világában, ám mivel a színész saját spin-offot kap a The Walking Deadben, erre egyre kevesebb az esély.

"Már megkérdeztük őt erről. Ez sajnálatos számomra, de az ő sikerének közben meg örülök: Jeffrey jelenleg a főszereplője a Lauren Cohannel készülő Walking Dead spin-offnak. Úgyhogy nem tudom, hogy férne bele a menetrendbe (a csatlakozása)."

Bár a Kripke által készített Odaát rajongók számára egy új Kánaánt jelentené, ha Jeffrey Dean Morgan is részt venne a The Boysban, melynek harmadik évadában már felbukkan Jensen Ackles is, a The Walking Dead expanziója úgy tűnik, hogy keresztülhúzza a számításokat. Mindenesetre az dicséretes, hogy Kripkeék nem akarnak semmit sem elsietni, és a mennyiség helyett a minőség megőrzését tartják előrébb valónak.

Ti szerintetek mennyi sorozatot bírna el a The Boys világa?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.