Hirdetés

Traileren az Avatar újra mozikba kerülő, felújított változata

|

A 4K HDR minőségű verziót az eredetit kívülről fújóknak is érdemes lesz megtekinteniük.

Hirdetés

Bár a 2009-ben bemutatott Avatar finoman fogalmazva sem komplex cselekményszövése már tizenhárom éve is sokakat megmosolyogtatott, bámulatos látványvilága mellett átütő atmoszférája is jótékonyan feledtette ezt a gyengeségét. Hovatovább, a korát messze megelőző sci-fi jelenleg is minden idők legtöbb bevételt bekasszírozó filmje - igaz, inflációval korrigálva az Elfújta a szél megelőzi. 

Hirdetés

A Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Stephen Lang, Giovanni Ribisi és Joel David Moore szereplésével elkészített mű tehát kiemelt helyet foglal el az ágazat történelmében. Nem csoda hát, hogy milliók várják tűkön ülve a december 15-én érkező, A víz útja alcímet viselő folytatást. Ők örülhetnek, mivel szeptember 22-től kezdve az első rész lenyűgöző, 4K HDR minőségben felújított változatával enyhíthetik majd a várakozás fájdalmát. Ráadásul a James Cameron magnum opusát kihagyóknak is módjuk lesz bepótolni a mulasztásukat.

Persze az utóbbi kettő, a koronavírus árnyékában töltött esztendő után nem árt kissé óvatosnak és szkeptikusnak lennünk. Hiszen megeshet, hogy az omikron hajmeresztő tempóban terjedő alvariánsai át fogják írni a szép terveket - egy új törzsről nem is beszélve. Ám ezzel együtt okkal-joggal bízhatunk abban, hogy a szeptemberi és decemberi premierek rendben zajlanak majd le.

Ti be fogtok újra vagy éppen először ülni az első Avatarra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.