Hirdetés

Transformers 4 - Nem reboot lesz, és kilátogatunk az űrbe

|

Ahogy Michal Bay sötét komédiájának, a Pain and Gain munkálatainak a végéhez közelednek, egyre érkeznek a hírek a rendező új, és „utolsó” Transformers filmjéről.

Hirdetés

Bay szerint azért rossz szó a reboot, mert mindenkinek a Pókember esete jut rögtön eszébe, ahol a meglévő 3 epizód mintha meg sem történt volna, teljesen tiszta lappal indították újra a szériát. A Transformers esetében nem így fog történni az alakítás, az első 3 rész nagyon is megtörtént, nem merül a feledés homályába. De mindenképp új irányvonalat tűznek ki maguk elé a készítők a legújabb filmmel.

A forgatókönyvet az az Egren Kruger írja, aki társírója volt a Bukottak bosszújának, valamint a Transformer 3 munkálataiban is segédkezett. Bay továbbá megerősítette azt, hogy több jelenet fog az űrben játszódni. Ennek ellenére nem szeretne nagyon sci-fi-be váltani, nem akarja túlzásba vinni, de mindenképp fognak hőseink/robotjaink az űrben kalandozni.

Mindezek megvalósításához azonban Bay az első három filménél jóval alacsonyabb költségvetést tervez. 30 millió dollárt kíván legfeljebb rászánni a projektre (az legutolsó Transformers költségvetése 195 millióra rúgott). Ez meglehetősen kevésnek tűnik egy olyan filmben, ahol tulajdonképpen a robbanások és az akció teszi ki a film jelentős részét.

 A stábról és a további munkálatokról remélhetőleg érkeznek majd a friss infók, ahogy Bay is egyre többet foglalkozik a filmmel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.